Монвиел лого

MONVIEL е семеен бизнес основан през 2020 година, като основната цел е внос на обувки, чанти и дрехи. Фирмата се специализира във вноса на дрехи и обувки,които да впечатляват и радват клиентите ни. Продукцията ни се изработва на високо технологично ниво при модерна и професионална техника, като всеки модел е внимателно проучен, така че да се хареса на аудиторията ни.

Монвиел орнаменти

Дрехите, които предлагаме са лимитирани, за да може всяка жена да се отличава и да се чувства специална. MONVIEL е марка създадена да превръща класическият гардероб на всяка жена в лукс. Ние предлагаме един изтънчен вкус, на който се доверяват модното общество, всяка жена и всеки мъж. За мъжете сме подготвили обувки, с които да се различават,да бъдат уверени и да се чувстват истински мъже.

Монвиел орнаменти

Нашата цел е да достигнем до уверените, интелигентни жени, носещи стил и класа. Да удовлетворим всички техни желания, за да се сдобият с вдъхновяващи, креативни и изтънчени модели. За първи път MONVIEL е на пазара с цел да обслужва нашите клиенти и постоянно да търси нови такива, които да вярват в нас и нашия ентусиазъм, за да бъдат част от нашия живот.